Veckomeddelande v 16

Klass 2

Allmän information:
Vårvintern är här med både varmt och kallt väder, det är bra att ta med extrakläder och vantar (märkta).
Tänk på att barnen som kommer 8:00-8:20 är klädda och klara för uterast.

På grund av denna epidemi måste vi fortsätta att minimera antalet besök till skolan, men ni kan alltid nå oss via telefon och mail. Vi uppskattar verkligen att att ni inte kommer in i byggnaden utan lämnar och hämtar ute även om vi saknar den dagliga kontakten med er.

Ring 31440 eller maila friskola@tolvmans.se vid sjukfrånvaro, schemaändringar mm. Den mailen ser all personal!

Vi tvättar händerna, håller avstånd, samt att vi fortsätter med idrott ute.
KOM IHÅG VECKA 16
INFORMATION
Måndag Utegympa
Tisdag
Onsdag
Torsdag Lämna in läxan
Fredag Bad i Hortlax!
Veckobrev:
Ett gäng glada, spralliga och surriga barn har vi haft i veckan. Det är förstås väldigt trevligt men vi försöker komma tillbaks till rutinerna och att räcka upp handen så att vi får tillbaks vår arbetsro igen. På So: lektionerna såg vi en film om Bronsåldern. Vi fick lära oss om deras bostäder, mat, redsakap och om hur de begravde sina döda. Veckans grej handlade om ljudet och örat. Matten ägnade vi stor del åt att öva på multiplikationstabellerna på olika sätt. Många gillade att öva på hemsidan www.multiplikationstabellen.se. Där får de mer än gärna öva hemma också. I fredags hade vi klädsim och övade på att använda isdobbar för att ta sig upp på ett "isflak". Det var pirrigt men alla fixade det galant! Hoppas ni får en riktigt solig och härlig helg!
Läxa:
Läsläxa kapitel 17 och skriva fina meningar till!
Fritidsinformation:
Aktivitetstisdag: Förra tisdagens snöiga väder gjorde att vi valde film i stället för att steka slobben (en slags fläskpannkaka)! Denna tisdag
gör vi ett nytt försök att steka våran "slobbe" utomhus.

Stäng