Veckomeddelande v 4

Klass 2

Allmän information:
Gällande Covid-19 så gäller som vanligt handhygien och social distans. Låt barnen gå in själva samt vänta ute när ni hämtar. Ni kan ringa och be oss skicka ut barnen. Vi förstår att det kan finnas tillfällen då ni behöver följa in, exempelvis om barnet är ledsen eller oroligt.
På grund av denna epidemi måste vi minimera antalet besök till skolan, men ni kan alltid nå oss via telefon och mail.
Eleverna (samt personal) på skolan ska fortfarande vara hemma vid minsta misstanke på infektion samt även om det finns konstaterad Covid-19 i familjen enligt nytt beslut 201201 från folkhälsomyndigheten. Var hemma minst 48 timmar efter tillfriskande. Vi skickar hem barnen om de klagar på symtom och vi hoppas att ni förstår varför! Följ Folkhälsomyndighetens och 1177´s råd.

Ring 31440 eller maila friskola@tolvmans.se vid sjukfrånvaro, schemaändringar mm. Den mailen ser all personal!
KOM IHÅG VECKA 4
INFORMATION
Måndag Idrott utomhus
Tisdag
Onsdag Simundervisning i Hortlax! Vi åker taxi dit 10.05. Ta med badlakan, badkläder och schampo.
Läxhjälp för den som vill, men då måste läxan följa med till skolan.
Torsdag
Fredag
Veckobrev:
En rolig vecka med mycket snölekar! I veckan har vi jobbat med sagan "Little Red Riding Hood" på engelska. De har lyssnat, pratat och dramatiserat sagan. På SO-lektionerna har de fått skriva faktameningar om istiden och veckans grej handlade om äventyraren Göran Kropp. Vi har även hunnit med att göra sagoserier med hjälp av Ipad och appen "Book creator". Tillsammans med 3:orna har vi arbetat med att identifiera våra känslor och skrivit om minnen. På musiken håller vi på att komponera vår egna låt. Det ska bli spännande att höra hur slutresultatet blir!
Läxa:
Läsläxa- Läs kapitlet och svara på frågorna med hela meningar!
Fritidsinformation:
Aktivitetstisdag: Vi tittar på film. Ett av flera önskemål under fritidsmötet.

Stäng