Veckomeddelande v 15

Förskoleklassen

Allmän information:
Tolvmans Friskola följer händelseutvecklingen och de riktlinjer som utfärdas av aktuella myndigheter i Sverige, vi följer även hur de övriga skolorna i kommunen agerar i frågan. I dagsläget utfärdar vi inga egna regler eller restriktioner utöver dem som ges av respektive myndighet. Vi förstår den oro som finns och det är fullt naturligt att många människor oroar sig över denna utveckling och det tar vi på största allvar. Vi uppmanar alla att vidta de försiktighetsåtgärder som de nationella folkhälsomyndigheterna rekommenderar. Vid symtom liknande de för covid-19 ska man kontakta 1177 och stanna hemma till man är frisk.
Vad som händer på påsklovet och aktuella öppettider för fritids kommer hem på mail under skärtorsdagen.

Ring 31440 eller maila friskola@tolvmans.se vid sjukfrånvaro, schemaändringar mm. Den mailen ser all personal!
KOM IHÅG VECKA 15
INFORMATION
Måndag
TisdagVisa/berätta för Sonja och Minna.
Onsdag
TorsdagSkärtorsdag. Skoldagen slutar 12:00.
Fritids efter inlämnade tider.
FredagLångfredag
Veckobrev:
I veckan har vi jobbat med siffran 7 och 8 i matteboken. Vi har även fortsatt att jobba med stationer på både svenskan och matematiken. I torsdags gjorde vi en kahoot på ena svenskapasset, vilket barnen tycker är väldigt roligt. I fredags jobbade vi i faddergrupperna och barnen fick konstruera egna raketer, som de sedan fick testköra i en speciell avfyrningsramp! Veckan avslutades med fadderspel:-)
Till veckan fortsätter vi med visa och berätta. Den här gången får Sonja och Minna chansen att ta med något hemifrån som de vill berätta om.
Vi laddar om för en ny, dock lite kortare, toppenvecka till veckan!


Fritidsinformation:
Tisdagsaktivitet: "Väljapyssel" - barnen får välja ett pyssel, vi arbetar med kreativitet och skapande!
Stäng