Veckomeddelande v 4

Förskoleklassen

Allmän information:


Gällande Covid-19 så gäller som vanligt handhygien och social distans. Låt barnen gå in själva samt vänta ute när ni hämtar. Ni kan ringa och be oss skicka ut barnen. Vi förstår att det kan finnas tillfällen då ni behöver följa in, exempelvis om barnet är ledsen eller oroligt.
På grund av denna epidemi måste vi minimera antalet besök till skolan, men ni kan alltid nå oss via telefon och mail.
Eleverna (samt personal) på skolan ska fortfarande vara hemma vid minsta misstanke på infektion samt även om det finns konstaterad Covid-19 i familjen enligt nytt beslut 201201 från folkhälsomyndigheten. Var hemma minst 48 timmar efter tillfriskande. Vi skickar hem barnen om de klagar på symtom och vi hoppas att ni förstår varför! Följ Folkhälsomyndighetens och 1177´s råd.

Ring 31440 eller maila friskola@tolvmans.se vid sjukfrånvaro, schemaändringar mm. Den mailen ser all personal!
KOM IHÅG VECKA 4
INFORMATION
Måndag
Tisdag
Onsdag Visa och berätta för Penny och Hugo.
Torsdag Idrott ute!
Fredag
Veckobrev:
Ännu en härlig vecka med massor av snö har passerat-) I måndags fick vi bege oss ut i skogen på äventyr för att hjälpa vår kompis , björnen Milo, att ta sig till oss här på skolan:-). Detta var både spännande och väldigt uppskattat! Vi har även hunnit testat på grej of the day, vilket är små minilektioner som kan handla om personer, platser, djur eller händelser. Syftet är att öka elevernas nyfikenhet och lusten att lära mer.
På matten har vi bland annat jobbat med de matematiska begreppen fler än och färre än. Veckan avslutades med fadderspel:-)

Till veckan fortsätter vi med visa och berätta. Den här gången får Penny och Hugo chansen att ta med någonting hemifrån som de vill berätta om!
Fritidsinformation:
Aktivitetstisdag: Vi tittar på film. Ett av flera önskemål under fritidsmötet.










Stäng