Veckomeddelande v 16

Förskoleklassen

Allmän information:
Vårvintern är här med både varmt och kallt väder, det är bra att ta med extrakläder och vantar (märkta).
Tänk på att barnen som kommer 8:00-8:20 är klädda och klara för uterast.

På grund av denna epidemi måste vi fortsätta att minimera antalet besök till skolan, men ni kan alltid nå oss via telefon och mail. Vi uppskattar verkligen att att ni inte kommer in i byggnaden utan lämnar och hämtar ute även om vi saknar den dagliga kontakten med er.

Ring 31440 eller maila friskola@tolvmans.se vid sjukfrånvaro, schemaändringar mm. Den mailen ser all personal!

Vi tvättar händerna, håller avstånd, samt att vi fortsätter med idrott ute.
KOM IHÅG VECKA 16
INFORMATION
Måndag
Tisdag
Onsdag Visa och berätta för Gry och Emmy.
Torsdag Idrott utomhus
Fredag
Veckobrev:
En härlig vecka tillsammans med era glada barn! Veckorna bara springer iväg:-) I veckan har barnen fått skriva och rita om något påsklovsminne. Vi har även vara ute på ett bokstavsäventyr i skogen. Barnen fick tillsammans lösa olika uppgifter som gav ledtrådar så att de kunde komma fram till veckans bokstav som i veckan var bokstaven K. På idrotten hade vi stationer ute i det strålande vädret och barnen kämpade på som bara den! I fredags gjorde vi en utflykt där vi besökte några olika platser i vårt närområde, vi avslutade på storfors lekpark med massa lek och bus i det strålande vädret!
Till veckan fortsätter vi med visa och berätta och den här gången får Gry och Emmy chansen att ta med någonting hemifrån som de vill berätta om! Hoppas alla får en trevlig och solig helg:-)

Fritidsinformation:
Aktivitetstisdag: Vi steker slobben ute!

Stäng