Veckomeddelande v 48

Klass 1

Allmän information:
Kläder efter väder. Bra att ha extra varma vantar med sig!
Nu när snön har kommit så är det lite trångt vid vår vändplatta och parkering vid stadion, speciellt 8:20 och 13:40 kan det vara extra trångt. Det finns möjlighet att parkera vid den nedre parkeringen också.. Tänk på att stänga av bilen vid hämtning och lämning för barnens säkerhet.
Söndag den 26/11 är det årsmöte för vår huvudman Tolvmansskolans ekonomiska förening 18:00.
Vi tar tacksamt emot lotteripriser till basaren. Lämna till skolan senast 12/12.
KOM IHÅG VECKA 48
INFORMATION
Måndag
Tisdag Inneidrott. Vi promenerar till fotbollshallen.
Medtag ombyte, skor + handduk. Vi duschar efter idrotten.
Ha gärna sakerna i en bärvänlig ryggsäck.
Läxhjälp direkt efter mellis för alla som vill. Den slutar ca 14:15. Vill man delta måste man ha med sig läxmappen till skolan.
Onsdag Läxan lämnas in. Läxförhör hälften och dubbelt.
Torsdag Ny läxa skickas hem.
Fredag
Veckobrev:
I veckan har vi bland annat arbetat med vikingarna, barnen fick lyssna på en faktatext om ämnet och sedan fick de ett antal påståenden som antingen var falska eller sanna. De sanna påståendena om vikingarna fick de sedan skriva i sin Grej of the week bok. De flesta tyckte detta var ett spännande område att lära sig lite om.
Vi har även haft en "Läsfest" när vi på skolan läste oss ändå fram till London. Vi fikade scones med marmelad och oss, drack the och mumsade på winegums. Nu fortsätter vi vår läsresa ut i världen..
På engelskan har vi arbetat med "pets" och många är riktigt duktiga på att läsa och känna igen ordbilden på djurens namn på engelska.
Läxa:
Läsläxan är kapitel med tillhörande uppgifter på ett papper. Läxan består även att man ska lyssna på minst en bok på Polylino (bokhyllan Läxan) och därefter svara på frågorna under fliken uppgifter längst upp.
Fritidsinformation:
Fritidsinformation:


Aktivitetstorsdag: De som vill bakar lite inför basaren, de andra leker någon lek.
Stäng